Dev site broken after redirected to https, cant move to production

Dev site broken after redirected to https, cant move to production

2 posts / 0 new
Last post
amitabh@kirana11.com's picture
amitabh
Points: 4
Dev site broken after redirected to https, cant move to production

Hi,

We have an issue with our D7 website currently hosted in Acquia Cloud. Our developers have compiled a new code that needs to be pushed to production; in order for the code to work, we require HTTPS. As such, we had provisioned an SSL certificate from GoDaddy and had installed the certificate following acquia documentation. Following certain Google searches, we were able to jot down to add certain values to our .htaccess:

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTPS} off
RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]

The https site is completely broken after this. When we access our PROD (website.com or https://website.com) or STAGE (http://stagewebsite.devcloud.acquia-sites.com or https://stagewebsite.devcloud.acquia-sites.com), it is all good. Even though https redirection doesnot work, the site functions for both http and https. But when we try our DEV where we have pushed the latest code with db, it works fine for without https (http://devwebsite.devcloud.acquia-sites.com), for https, it is totally screwed (https://devwebsite.devcloud.acquia-sites.com). because of this, we are not able to release it to production.
We would like the site to work in https and also redirect all from http to https.

Status: 
Unresolved
amitabh@kirana11.com's picture
amitabh
Points: 4

Attached are the screenshots on how they look while on HTTPS and HTTP